Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Tegelzagerij

Carolina Riitano: ‘We zagen snel en werken vakkundig. Maar wat onze klanten het meest waarderen, is onze betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Op ons kun je bouwen. Juist daarom zijn we ook voor bedrijven een waardevolle schakel.’

Wil je tegels laten zagen? Een onderdeel van natuursteen op maat voor je klus of bedrijf? Of wil je gaten in tegels laten boren? Kom dan naar onze tegelzagerij. Tegels of hard natuursteen zagen en boren wij snel en vakkundig op maat.

Natuursteen op maat zagen voor particulieren

Ben je bezig met klussen of verbouwen in je huis? Dan heb je misschien tegels of andere elementen van natuursteen die je op maat wilt laten zagen. Een dorpel, vensterbank, aanrechtblad/ keukenblad of plint bijvoorbeeld.

Wij helpen je graag met het op maat zagen van tegels en natuursteen. Daarvoor hebben we de machines en het vakmanschap. In verstek zagen nemen we je ook graag uit handen. We werken snel zodat jij verder kunt met je verbouwing of inrichting van bijvoorbeeld je badkamer, keuken of woonkamer.

Zaagzaterdag

Op zaterdag zijn onze showroom & tegelzagerij open. Wij zagen dan graag je tegels of natuursteen op maat. Bel je ons even van tevoren voor de zaagzaterdag? Dan kunnen we de klus inplannen en weten we zeker dat het werk klaar is.

Heb je een specifieke vraag of een grotere partij die je wilt laten zagen? Neem dan even contact met ons op. Vaak is het mogelijk om de onderdelen door de week bij ons langs te brengen en zaterdag kant-en-klaar op te halen.

Speciaal voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn wij een snelle schakel. We zagen kleine en grote partijen tegels of natuursteen op maat voor een bouwproject of een gevarieerd assortiment in bijvoorbeeld een winkel. Denk dan aan dorpels, vensterbanken, plinten of andere onderdelen van natuursteen.

Wil je weten wat klanten zeggen over ons? Kijk bij klantenvertellen.nl

Wil je meer weten of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op!

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen