Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 542 17 594

Tegelzagerij

Voor het zagen van natuursteen en tegels op maat, hebben wij een eigen zagerij. Hard natuursteen voor vensterbanken of aanrechtbladen zagen we snel en vakkundig op maat.

Het grote voordeel van onze eigen zagerij is de snelle doorlooptijd waarmee we je ontzorgen bij een verbouwing of inrichting van je badkamer, keuken, of bijvoorbeeld woonkamer.

Onderdelen snel op maat gemaakt

Veel mensen houden van de stijlvolle uitstraling van natuursteen, maar staan er niet bij stil dat dit maatwerk is van extreem hard materiaal. In onze eigen zagerij maken we onderdelen snel en vakkundig voor je op maat, zodat je verbouwing snel en soepel verloopt en je blijvend geniet van goed afgewerkte onderdelen in je huis.

Badkamer

Natuursteen in je badkamer? Denk dan aan vensterbanken, dorpels, vloeren, wanden en de afwerking van bijvoorbeeld badranden, wastafels en plateaus. Wij maken het op maat voor je.

Keuken

Natuursteen in je keuken? Kies bijvoorbeeld voor natuurstenen vensterbanken, plinten, dorpels, het aanrechtblad, tafelblad of extra snijblad.

Woonkamer

Ook in woonkamers is natuursteen een veel gekozen materiaalsoort. Denk aan de afwerking van je open haard of gashaard, maar natuurlijk ook weer aan vensterbanken, dorpels, plinten of een tafelblad.

Rondom het huis

Door zijn onverwoestbare karakter zie je natuursteen ook buitenshuis terugkomen. Bijvoorbeeld in vensterbanken aan de buitenkant van het huis, rondom brievenbussen of naamplaten en overal waar je stijlvolle oplossing zoekt van duurzaam materiaal.

In alle gevallen geldt: kies je voor natuursteen of tegels? Wij maken ze snel op maat voor je in onze eigen zagerij.

Vrijblijvend jouw plan bespreken? Neem contact met ons op.

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 542 17 594
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom is op afspraak te bezichtigen.
 Afspraak maken