Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Tegelhandel

Je wilt je oriënteren op het gebied van tegels. Dan is het fijn om niet alleen online te kijken, maar de tegels bij een tegelhandel in het echt te zien en te beoordelen. Kleine kleurnuances komen beter over en je ervaart hoe een tegel aanvoelt.

Bij Riitano geven we je advies over wandtegels, vloertegels, natuursteen en mozaïek. Voor zowel in huis als buiten. We hebben een uitgebreide showroom in ’s-Hertogenbosch waar we de tijd voor je nemen. Op afspraak nemen we je mee door onze collectie.

Onderhoud wandtegels en vloertegels

Elke steen heeft zijn eigen onderhoud. Sommige tegels hebben regelmatig onderhoud nodig, andere tegels zijn al blij met wat water en zeep. Bedenk het liefst vooraf welke tegel bij je past.

Normale schoonmaakmiddelen leggen een laagje over de tegels en voegen. Daardoor zie je na het schoonmaken vuil en voetsporen juist makkelijker terugkomen. We verkopen diverse middelen die intensief reinigen en dit laagje vuil en vet eraf halen. We hebben ook een onderhoudsreinigingsproduct. Zo houd je echt schone tegels en voegen, zonder laagje.

Onderhoud natuursteen

Gewone schoonmaakmiddelen kunnen natuursteen aantasten. Kies daarom een onderhoudsmiddel dat past bij de hardheid van de steen en bij je smaak. Wil je dat de stenen glad en strak blijven? Of mogen ze verweren? We adviseren je graag over de diverse onderhoudsproducten die we in onze showroom verkopen.

Maak een afspraak en kom naar de showroom!

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen