Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Onderhoud

Onderhoud wandtegels en vloertegels

Elke steen heeft zijn eigen onderhoud. Sommige tegels hebben regelmatig onderhoud nodig, andere tegels zijn al blij met wat water en zeep. Bedenk het liefst vooraf welke tegel bij je past.

Normale schoonmaakmiddelen leggen een laagje over de tegels en voegen. Daardoor zie je na het schoonmaken vuil en voetsporen juist makkelijker terugkomen. We verkopen alle producten van HMK Moeller Stone Care. Die reinigen intensief en halen dit laagje vuil en vet eraf. We hebben ook een onderhoudsreinigingsproduct. Zo houd je echt schone tegels en voegen, zonder laagje.

Onderhoud natuursteen

Gewone schoonmaakmiddelen kunnen natuursteen aantasten. Kies daarom een onderhoudsmiddel dat past bij de hardheid van de steen en bij je smaak. Wil je dat de stenen glad en strak blijven? Of mogen ze verweren? We adviseren je graag over de diverse onderhoudsproducten van HMK Moeller Stone Care die we in onze showroom verkopen.

Starterspakket bij aankoop nieuwe vloer

Als service geven wij bij aankoop van een nieuwe vloer een handig ‘schoonmaakcadeautje’. Een leuk tasje gevuld met een literfles HMK R183 en HMK R157, een poetsdoek en uitgebreid advies hoe de nieuwe keramische tegel te reinigen. HMK R183 is een cementsluier-verwijderaar en HMK R157 is een intensieve tegelreiniger die als periodiek onderhoud en reiniging dient.

Onderhoud met Moeller Stone Care

Waarom wij kiezen voor onderhoud met producten van Moeller Stone Care?

Moeller Stone Care staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten om natuursteen en keramiek te reinigen, beschermen en onderhouden. Bovendien worden de producten van Moeller Stone Care al tientallen jaren door de vakhandel aanbevolen en verwerkt.

 

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen