Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 542 17 594

Onderhoud

Onderhoud wandtegels en vloertegels

Elke steen heeft zijn eigen onderhoud. Sommige tegels hebben regelmatig onderhoud nodig, andere tegels zijn al blij met wat water en zeep. Bedenk het liefst vooraf welke tegel bij je past.

Normale schoonmaakmiddelen leggen een laagje over de tegels en voegen. Daardoor zie je na het schoonmaken vuil en voetsporen juist makkelijker terugkomen. We verkopen diverse middelen die intensief reinigen en dit laagje vuil en vet eraf halen. We hebben ook een onderhoudsreinigingsproduct. Zo houd je echt schone tegels en voegen, zonder laagje.

Onderhoud natuursteen

Gewone schoonmaakmiddelen kunnen natuursteen aantasten. Kies daarom een onderhoudsmiddel dat past bij de hardheid van de steen en bij je smaak. Wil je dat de stenen glad en strak blijven? Of mogen ze verweren? We adviseren je graag over de diverse onderhoudsproducten die we in onze showroom verkopen.

Starterspakket bij aankoop nieuwe vloer

Als service geven wij bij aankoop van een nieuwe vloer een handig ‘schoonmaakcadeautje’. Een leuk tasje gevuld met een literfles R183 en R157, een poetsdoek en uitgebreid advies hoe de nieuwe keramische tegel te reinigen. R183 is een cementsluier-verwijderaar en R157 is een intensieve tegelreiniger die als periodiek onderhoud en reiniging dient.

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 542 17 594
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom is op afspraak te bezichtigen.
 Afspraak maken

Ontvang nu een gratis dinerbon!