Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Natuursteen

Nieuw in natuursteen is Slate Stone: dunne, flexibele bekleding van echt natuursteen.

Slate Stone sluit aan op alle vormen; recht of rond. Ideaal voor je bad of open haard bijvoorbeeld.

Natuursteen is er in alle soorten en maten. Je hebt zogenaamde zachtere steensoorten zoals marmer en stevige materialen zoals graniet. Omdat de stenen natuurlijk worden gevormd, is geen enkele steen hetzelfde.

Door slim te selecteren, krijg je een levendig verloop en je eigen, unieke toepassing. Er zijn duizenden soorten natuursteen maar de bekendste soorten zijn:

  • Marmer
  • Hardsteen
  • Leisteen
  • Graniet

Natuursteen samen met andere tegels of hout geeft een warme, tijdloze uitstraling. Bevestigen kan met lijm of direct in de specie. Wij werken met specie omdat we natuursteen zo helemaal vlak en solide kunnen leggen. De constructie blijft daardoor lang mooi en stabiel. Op de pagina tegelzetten lees je meer over de manier waarop wij werken.

Natuursteen in huis

Al eens gedacht aan een keukenblad van natuursteen? Ga je voor een zwart strak blad, of liever iets landelijks? Natuursteen bepaalt de sfeer in je huis. Binnen is bijna alles mogelijk. Van wasbak tot drempel, van vensterbank tot traptreden.

Wat je ook bedenkt, laat je in elk geval goed adviseren over natuursteen in je huis. Er zijn namelijk grote verschillen in hardheid, ruwheid en onderhoud. Zo overleven zachte steensoorten alleen binnen. Andere soorten kunnen slecht tegen zuren waardoor ze veranderen van vorm en kleur. Ruwe stenen kunnen voor kleine kinderen erg ongemakkelijk zijn. Als je op de hoogte bent van de voor- en nadelen van de verschillende soorten natuursteen, kies je bewust en duurzamer.

Natuursteen buiten

Een tuintafel, een bankje of misschien een buitenkeuken van natuursteen? Een authentieke natuurstenen brievenbus? Wij maken het voor je. Ook je terras of gevelbekleding kun je aan ons overlaten. Kies een steensoort die niet te zacht is en tegen ons klimaat bestand is.

Veel toepassingen maken wij zelf en soms werken wij samen met collega´s. We blijven dan aanspreekpunt voor het hele project.

Kom met je vragen, ideeën of tekeningen naar de Riitano-showroom in ‘s-Hertogenbosch. We worden graag geïnspireerd door jou! 

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen