Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Stone panel

Stone panel is een vorm van natuursteen die bestaat uit panelen. In de panelen zijn kleine stukjes natuursteen verwerkt in een speels, afwisselend patroon. Meerdere panelen vormen samen een rustieke natuurstenen muur.
Met stone panels maak je een authentieke natuurstenen wand op een slimme manier. Je hoeft niet meer te sjouwen met zware, grote stenen maar je krijgt wel het effect van een handmatig gemetselde muur die is opgebouwd uit losse stenen. Zo creëer je een idyllische sfeer zonder logge, dure stenen die van ver moeten komen.

Stone panels in huis en tuin

Stone panel bestaan uit natuursteen, net als slate stone, maar is dikker. Meestal gaat het om leisteen of kwartsiet. Dat zijn natuurlijke materialen met een sfeervolle, levendige uitstraling. De panels zijn geschikt voor binnen en buiten. De meeste mensen gebruiken ze buiten als sfeermaker, maar ook binnen kunnen stone panels bijdragen aan een warme uitstraling. Gecombineerd met een strakke inrichting krijgt je woonkamer echt een unieke touch.

Hoe gebruik je stone panels?

Wij verlijmen de panels naadloos tot een geheel op vlakke, stevige ondergrond. Eenmaal verlijmd, zie je niet meer dat het panelen zijn. Wat overblijft is een robuuste, natuurlijke wand. Elke panel is anders en dat maakt iedere wand uniek.

Werken met stone panels is gemakkelijker én goedkoper dan met massieve stenen. Steeds meer architecten stellen deze manier van bouwen voor in hun ontwerp. Bij Riitano hebben we inmiddels ruim ervaring met het plaatsen van deze panelen bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Bijvoorbeeld bij de bouw van het Sport & Jeugdcluster in Engelen.

Twijfel je over het gebruik van stone panel en wil je de panelen van dichtbij zien? Dat is geen probleem. Je bent van harte welkom in onze showroom. Maak even een afspraak.

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen