Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Vloertegels

Houd je van knus maar ook van gemak? Denk dan aan houtlook tegels.

Houtlook tegels zijn net zo sfeervol en warm als hout, maar gemakkelijker te onderhouden en minder kwetsbaar.

De vloertegels die je kiest, zeggen veel over wie je bent. Eén blik en je weet wat voor iemand er woont. Wat je smaak of budget ook is, je interieur begint met je vloer. Waarom zou je dat niet meteen goed aanpakken?

  • Vloertegels in helder wit: ruimtelijk!
  • Antraciete tegels in je inloopdouche: stylish.
  • Antisliptegels: veilig.
  • Vloertegels waarop je vuil niet snel ziet: handig.

Denk ook aan comfort bij het kiezen van je vloertegels. Loop je graag op blote voeten? Heb je een hekel aan schoonmaken? Heb je huisdieren? Kies je vloertegels op je persoonlijke leefsituatie en je kunt jaren vooruit.

Vloertegels leggen

Het leggen van je vloer gaat gemakkelijker met maatvaste vloertegels. Die zijn allemaal even groot waardoor je een mooie vlakke vloer krijgt met rechte, strakke voegen. Afhankelijk van de ruimte kies je een legrichting en een legpatroon.

Tegels gelegd zonder zorgen?
Naast tegelhandel zijn wij ook tegelzetter. Je kunt de tegels die je bij ons koopt dus door ons laten leggen. We behandelen eerst de ondergrond zodat we de tegel solide en strak kunnen plaatsen. We bepalen samen wat voor voegen bij de ruimte en de tegel passen zodat alles klopt.

Vloerverwarming onder vloertegels

Wil je vloerverwarming aanleggen? Dat kunnen wij helemaal of gedeeltelijk voor je verzorgen. Net wat je het makkelijkst vindt. We kunnen je huidige vloer uithakken en opruimen en de vloerverwarming aanleggen. In oude én in nieuwe woningen.

Omdat we willen dat ieder onderdeel klopt, werken we vast samen met experts op andere vakgebieden. Bijvoorbeeld met loodgieters en stukadoors die bedreven zijn in hun vak. We houden het overzichtelijk en blijven jouw contactpersoon voor het totale project. Maak een afspraak voor meer informatie.

Tegels op een houten vloer

Tegels kun je niet zomaar over een houten vloer heen leggen. Het vraagt om een sterke oplossing die ervoor zorgt dat de vloer strak komt te liggen en bestand is tegen gewicht, slijtage en vocht. Wij hebben een systeem ontwikkeld om tegels op een houten vloer te plaatsen en zelfs op laminaat en vloerbedekking. Het werkt als volgt.

Eerst brengen we een uitgebalanceerde pakking aan op de houten vloer. Die bestaat uit een speciaal epoxysysteem, gecombineerd met een lichtgewicht vulstof. Dit hardt uit tot een zeer sterke vloermortel. Op deze basis lijmen we vervolgens de tegels. Deze methode is flexibel en vrij van oplosmiddel. Het maakt de vloer niet onnodig hoog en zwaar. Bovendien droogt het vlot zodat de klus niet onnodig vertraagt.

Wil je tegels op je houten vloer? Maak meteen een afspraak!

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen