Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn ideaal voor iedereen die de warme uitstraling van een houten vloer waardeert, maar een vloer wil die tegen een stootje kan. Houtlook tegels vertegenwoordigen het beste van beide materiaalsoorten. Ze zijn net zo sfeervol en warm als hout, maar slijtvast en duurzaam zoals je van een tegelvloer mag verwachten. Dat maakt ze minder kwetsbaar dan een houten vloer.

Houtlook, ook wel keramisch parket genoemd, kun je gemakkelijk schoonhouden en hoef je niet te schuren, lakken of op een andere manier te beschermen. Er komt geen vuil tussen de voegen. En loop je graag op blote voeten? Dan hoef je nooit bang te zijn voor een verdwaalde splinter.

Houtlook in 36 stijlen

Houtlook tegels lijken ook qua vorm op houten planken, en die zijn er in veel verschillende stijlen. Bij Riitano werken we met ruim 36 verschillende ´houtsoorten´. De voegen passen we aan op het type tegel. Bijpassende plinten maken het helemaal af. Houtlook tegels kun je niet alleen gebruiken als vloertegel maar ook als wandtegel of terrastegel.

Houtlook en vloerverwarming

Niet onder elke houten vloer plaats je zomaar vloerverwarming. Onder houtlook tegels is dat echter geen enkel probleem. De houtlook tegels geleiden de warmte goed waardoor de tegels snel warm worden en blijven. Je hebt dus veel profijt van de warmte.

De houtlook tegels vind je in onze showroom in Den Bosch. Maak even een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat je alles rustig kunt bekijken.

Leg je de houtlook tegels liever niet zelf? Schakel ons dan in als tegelzetter.

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen