Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Slate stone

Slate stone is een innovatieve, flexibele laag natuursteen. Bij Riitano werken we er graag mee. Waarom? Het heeft dezelfde warme, authentieke uitstraling als massief natuursteen, maar is veel gemakkelijker in het gebruik en op veel meer plaatsen toepasbaar. Dat maakt het een elegant en populair product.

Leisteen en kwartsiet zijn geschikte slate stone-soorten. Dat komt omdat ze bestaan uit meerdere lagen. Slate stone bestaat nog niet in hardere steensoorten zoals marmer of hardsteen. Maar omdat leisteen en kwartsiet in meerdere kleuren en samenstellingen bestaan, kun je wel kiezen wat het best bij jouw ruimte past.

Slate stone in huis en tuin

Slate stone is geschikt voor binnen en buiten. Het geeft je tuin een rustgevende uitstraling en verandert je badkamer in een wellnessresort. De natuursteenlaag is samen met de ondergrond van fiberglas maar 1,5 mm dun en daardoor praktisch in gebruik. Dat maakt natuursteen toegankelijk voor iedereen die snel resultaat wil zonder gesjouw. Je brengt het aan en… hop, je renovatie is klaar!

Hoe gebruik je slate stone?

Slate stone verandert een standaard ruimte binnen no time in een rustieke entourage. Dit buigzame lichtgewicht is gemakkelijk en relatief goedkoop te gebruiken op diverse manieren. Denk aan:

• Een rustieke afwerking van wand en plafond.
• De bekleding van je elegante gevormde badkamer.
• Een warm decor voor open haard of kachel.
• Een stijlvolle aankleding van je buitenkeuken, zwembad of binnenplaats.

Natte ruimtes, scherpe hoeken en buitenlocaties zijn geen probleem voor de hechting van slate stone. We maken de ondergrond schoon en vetvrij en gebruiken een speciale, ijzersterke lijm die hier specifiek voor geschikt is.

Slate stone bekijken in onze showroom? Maak een afspraak!

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen