Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Gaten in tegels boren

Zelf bezig als tegelzetter? Wil je een gat in de tegel boren voor bv een kraan? Of wil je meerdere gaten in tegels boren om de tegels mooi rondom wat buizen te plaatsen? Het boren in tegels kan een lastige klus zijn waarbij wij je graag helpen. Op zaagzaterdag is onze zagerij geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur. Loop zonder afspraak gewoon even binnen!   

Waarom is het lastig om gaten in tegels te boren?

Keramische tegels hebben een gladde glazuurlaag waarvan, tijdens het boren, stukjes vanaf kunnen springen. Bovendien zijn tegels gehard waardoor er tijdens het boren snel een scheur of breuk kan ontstaan. Denk ook aan de hoge oppervlaktespanning, hierdoor is het niet eenvoudig om een gat in een tegel te boren.

Ook een gat in je tegel nodig?

Het boren van gaten in tegels of natuursteen voeren we met beleid voor je uit. We hebben daarvoor professionele machines, ervaring en de benodigde vakmanschap in huis.

Heb je een specifieke vraag of een grotere partij die je wilt laten zagen? Neem dan even contact met ons op. Vaak is het mogelijk om de onderdelen door de week bij ons langs te brengen en zaterdag kant-en-klaar op te halen.

gat boren in tegel
gat boren in een wasbak
gaten boren tbv de kraan
gaten boren in tegels
gaten boren in tegels

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen