Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Natuursteen zagen

Carolina Riitano: ‘We zagen snel en werken vakkundig. Maar wat onze klanten het meest waarderen, is onze betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Op ons kun je bouwen. Juist daarom zijn we ook voor bedrijven een waardevolle schakel.’

Wil je natuursteen laten zagen? Kom naar onze natuursteenzagerij en wij maken het voor je. Elk onderdeel van natuursteen of tegel zagen we snel en vakkundig op maat voor je klus of bedrijf.

Natuursteen; marmer, hardsteen, leisteen of graniet

Natuursteen is er in alle soorten en maten. Elk soort natuursteen heeft een eigen specifieke eigenschap. Marmer is bv een zachtere steensoort dan graniet en daardoor minder slijtvast. Belgisch hardsteen kenmerkt zich door zichtbaar versteende fossielen. Omdat de stenen natuurlijk worden gevormd, is geen enkele steen hetzelfde. Er zijn vele soorten natuursteen maar de meest bekendste soorten zijn marmer, hardsteen, leisteen en graniet.

Tegelzetter

Combineer natuursteen met andere tegels of hout voor een warme, tijdloze uitstraling. Interesse in een natuurstenen vloer? Schakel ons dan in als tegelzetter.

Natuursteen zagen voor particulieren

Lekker bezig met klussen en kom je net die ene dorpel of plint te kort? Of ben je aan het verbouwen en zijn er elementen van natuursteen of tegels nodig die je op maat wilt laten zagen? Een plateau, vensterbank of aanrechtblad misschien?

Wij helpen je graag met het op maat zagen van natuursteen of tegels. Snel en vakkundig!

Natuursteen zagen voor bedrijven

Bedrijven kunnen ook bij ons terecht. Door onze machines en flexibiliteit zijn wij een snelle schakel. Voor een bouwproject kleine of grote partijen natuurstenen dorpels, vensterbanken of plinten nodig? Neem dan contact met ons op.

Zaagzaterdag

Op zaterdag zijn onze showroom & natuursteenzagerij open. Wil je dat we je klus inplannen zodat het werk dezelfde dag klaar is? Bel dan even van tevoren. Bij een grotere partij is het ook mogelijk om de onderdelen door de week bij ons langs te brengen en zaterdag kant-en-klaar op te halen.

Geen zin om te wachten in de zagerij of wil je nog inspiratie opdoen? Loop dan ook eens door onze showroom op de 1e verdieping.

Weten wat klanten zeggen over ons? Kijk bij klantenvertellen.nl.

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen