Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Terrazzo granito, nostalgie met karakter!

terrazzo granito

Terrazzo, ook wel granito genoemd, zijn vloeren ontstaan in de jaren rond 1930. Wie denkt er niet terug aan die mooie stijlvolle terrazzovloeren? Die stoot- en krasvaste granitovloer? Vloeren met karakter! We laten je daarom graag onze Terrazzo granito tegels zien.

Terrazzo granito tegels bestaan uit traditioneel materiaal zoals korrels natuursteen, cement, toeslag- en kleurstoffen. Ook zand en glas kunnen erin verwerkt worden. Na het storten, afsmeren en polijsten is het materiaal klaar om er tegels van te zagen. In onze showroom heb je de keuze uit 5 kleurstijlen. Wil je een donkere vloer of juist een lichte variant? Veel zichtbare kleuren of toch liever zwart-wit? Lichte kleur met een donkere rand? Alles is mogelijk.

Waar en hoe is de terrazzo vloer eigenlijk ontstaan?

Italië is het land waar marmer en graniet in overvloed aanwezig is. Niet gek dus dat dit materiaal gebruikt is om o.a. de vele kerken van te bouwen. Hierbij ontstaat veel restafval wat vervolgens verwerkt is als toeslagmiddel in de aan te leggen betonnen vloer. Omdat men veel loopt over deze vloeren worden, door slijtage, de kleine stukjes marmer en graniet zichtbaar. Een nieuwe trend is geboren.. granito!

Wil jij ons ook als tegelzetter?

Ja hoor, dat kan. Wij hebben ervaring en de tegelzetters in huis. Op de pagina projecten zie je foto’s van een vloer waar is gekozen voor terrazzo tegels Roma als lichte variant en als donkere buitenrand de terrazzo tegel Milaan. Beide in het formaat 40×40. Voor zowel het leveren van de tegels als het uitvoeren van het tegelwerk kan je bij ons terecht, 1 aanspreekpunt .. wel zo handig! Het resultaat? Dat mag er wezen, mooie terrazzovloeren met een natuurlijke, luxe uitstraling.

Zoek je ook een vloer die te combineren is met verschillende stijlen en trends? Maak een afspraak en kom gezellig langs in onze showroom.

terrazzo granito

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen