Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Terrazzo Stoneline granito tegels

Terrazzo, ook wel granito genoemd, zijn vloeren ontstaan in de jaren rond 1930. Wie denkt er niet terug aan de mooie stijlvolle terrazzovloeren? Die stoot- en krasvaste granitovloer? Vloeren met karakter! We laten je daarom graag onze Terrazzo Stoneline granito tegels zien.

Waar en hoe is de terrazzo vloer eigenlijk ontstaan? Italië is het land waar marmer en graniet in overvloed aanwezig is. Niet gek dus dat dit materiaal gebruikt is om o.a. de vele kerken van te bouwen. Hierdoor ontstaat afval wat vervolgens verwerkt is als toeslagmiddel in de aan te leggen betonnen vloer. Omdat men veel loopt over deze vloeren zijn, door slijtage, de kleine stukjes marmer en graniet zichtbaar. Een nieuwe trend is geboren.. granito!

Terrazzo Stoneline granito tegels bestaan uit het traditionele materiaal zoals korrels natuursteen, cement, toeslag- en kleurstoffen. Ook zand en glas kunnen erin verwerkt worden. Na het storten, afsmeren en polijsten is het materiaal klaar om er tegels van te zagen. In onze showroom heb je de keuze uit 5 kleurstijlen. Wil je een donkere vloer of juist een lichte variant? Veel zichtbare kleuren of toch liever zwart-wit? 

In dit project is er gekozen voor Stoneline granito Roma als lichte variant en  als donkere buitenrand de Stoneline granito Milaan. Beide in het formaat 40×40. Zowel het leveren als het uitvoeren van het tegelwerk is door ons uitgevoerd. 1 aanspreekpunt .. wel zo handig! Het resultaat? Dat mag er wezen, een mooie vloer met een natuurlijke, luxe uitstraling.  

Zoek je ook een vloer die te combineren is met verschillende stijlen en trends? Maak een afspraak en kom gezellig langs in onze showroom.

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen