Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Keukenblad

Het keukenblad, ook wel aanrecht of werkblad genoemd, is voor velen de belangrijkste plek in de keuken. Het keukenblad is het onderdeel wat je als eerste ziet wanneer je een keuken binnen gaat. Helemaal wanneer er een kookeiland gesitueerd is in een open ruimte! De uitstraling is daarom van belang. Bovendien moet het aanrechtblad voor jou praktisch zijn, je werkt immers meerdere keren per dag aan het aanrecht. 

Waar er vroeger niet veel keuze was en bijna alle keukenbladen bestonden uit terrazzo, is tegenwoordig de keuze zeer uitgebreid. Fijn natuurlijk maar tegelijkertijd kan je door de verschillende varianten misschien wat lastiger bepalen waar jou voorkeur naar uitgaat.   

Materiaal van het keukenblad

Keukenbladen zijn er dus in verschillende materialen en soorten. Natuursteen is erg populair, denk hierbij aan graniet, kwartsiet, marmer of Belgisch Hardsteen. Elke soort natuursteen heeft zo zijn eigen specifieke eigenschap. Daarnaast zijn ook de keramische keukenbladen erg in opkomst. Voorbeelden hiervan zijn o.a. de merken Marazzi en Neolith.

Om tot een goede keuze te komen, moet je jezelf dus 2 dingen afvragen:

  • Wat voor uitstraling wil ik creëren?
  • Welk materiaal is voor mij het meest geschikt?

Wij willen en kunnen je daar graag bij helpen! Maak een afspraak op doordeweekse dagen of loop op zaterdag gewoon even binnen.

 

Onze werkwijze

Na een gesprek en het bekijken van de diverse samples in onze zagerij is de materiaalkeuze over het algemeen wel duidelijk. Een afspraak kan vervolgens ingepland worden bij één van onze natuursteen leveranciers. Zie je daar iets moois? Het natuursteen wordt dan voor een bepaalde periode voor je gereserveerd waarna wij het bezoekrapport ontvangen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Met een globale tekening maken wij de offerte op waarna wij, indien akkoord, het keukenblad komen opmeten. Deze maten evenals de afmetingen van alle uitsparingen in het keukenblad worden verwerkt tot een technische tekening.

Is alles besproken? Dan bestellen wij het natuursteen en zorgen ervoor dat het keukenblad klaar staat wanneer je het nodig hebt. Leveren en plaatsen van het keukenblad op locatie is eventueel ook mogelijk.

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen