Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Marazzi Marble Look Saint Laurent

Marazzi Marble Look Saint Laurent, een keramisch pareltje! De Marble Look Saint Laurent heeft een donkere uitstraling waardoor de plaat in lichte omgevingen goed tot zijn recht komt. Met een zwarte ondergrond en lichte, bruine en gouden aders krijgt hij een luxe uitstraling. Met recht een beauty!

In een appartement in het hart van het centrum van ‘s-Hertogenbosch is de Marazzi Marble Look Saint Laurent in het formaat 120×120 door ons verwerkt als wandtegel in de badkamer en het toilet. Het planchet in het douchegedeelte is door ons gemaakt van hetzelfde materiaal en onzichtbaar bevestigd. 

Dan het keukenblad.. in onze zagerij verwerken we de grote platen tot een groot kookeiland en een keukenblad met de diverse uitsparingen. Het plaatsen op locatie is een spannende operatie, 4e verdieping met een keukenblad die niet in de lift past..

 

Wil jij ook Marazzi Marble Look Saint Laurent in huis?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website, telefoon of mail.

We maken een afspraak en bespreken de mogelijkheden.

 

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen