Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Keukenblad van kwartsiet Emerald Green

Een keukenblad van kwartsiet Emerald Green is een bijzonder mooie keuze. Kwartsiet is een zeer hard gesteente waardoor deze uitermate geschikt is als keukenblad. Kwartsiet is sterk, duurzaam en heeft het uitgesproken uiterlijk zoals een marmersoort.  

Keukenblad in onze zagerij laten zagen, hoe regel je dat.

Na een gesprek en het bekijken van de diverse samples in onze zagerij kan er een afspraak ingepland worden bij één van onze natuursteen leveranciers. Iets moois gezien? Het natuursteen wordt voor je gereserveerd en wij ontvangen het bezoekrapport. Geheel vrijblijvend.

Met een globale tekening word er een offerte opgesteld waarna wij, indien akkoord, het keukenblad komen opmeten. Deze maten evenals de afmetingen van alle uitsparingen in het keukenblad worden verwerkt in een technische tekening.

Is alles besproken? Dan bestellen wij het natuursteen en zorgen ervoor dat het keukenblad klaar staat wanneer je het nodig hebt. Leveren en plaatsen op locatie is eventueel ook mogelijk.

 

 

Interesse?

Onze zagerij en showroom zijn op zaterdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Je kan gewoon zonder afspraak binnenlopen.

Toch liever op een andere dag? Bel of mail dan even voor een afspraak. Op doordeweekse dagen plannen we afspraken ook in de avonduren.. wel zo handig!

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen