Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Zwembadranden zagen, snel en vakkundig!

Je hebt een zwembad die nog afgewerkt moet worden met mooie zwembadranden? Je bent al in het bezit van tegels of natuursteen en zoekt een zagerij om die zwembadranden voor je te zagen? 

 

Neem dan gerust contact met ons op, wij zagen van jou keramische tegels of natuursteen keurig afgewerkte zwembadranden. Snel en vakkundig!  

Wist je dat ...

Keramische zwembadranden veel voordelen hebben? Ze zijn niet gevoelig voor agressieve schoonmaakmiddelen, kras- en vlekbestendig, kleurvast en bovendien veilig.

Daarnaast kan je met een keramische tegel elke look nabootsen die gewenst is. Houtlook of natuursteenlook? Het is allemaal mogelijk. Niet voor niets is de keramische zwembadrand erg populair!

Ben je nog op zoek naar een mooie tegel voor jou zwembadrand? Ook dan kan je bij ons terecht.

zwembadranden

En wist je ook ...

Dat je bij ons terecht kan voor alle maatwerk dorpels, vensterbanken, plinten en keukenbladen .. kortom alle zaagklussen op het gebied van keramische tegels en natuursteen.

En dat wij (bijna) elke zaterdag omtoveren tot ‘zaagzaterdag’. Heb je een zaagklus die je wil laten uitvoeren, loop dan gewoon even binnen. We staan klaar om voor je te zagen.

Dat veel van onze klanten een review achterlaten bij klantenvertellen? En dat we daar ontzettend blij van worden, tenslotte leren wij en andere klanten daar graag van.

Riitano Tegel- en Natuursteen

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen