Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Renovatie van de badkamer

 

‘Ik wil graag een renovatie van de badkamer laten uitvoeren maar zie er ontzettend tegenop. Hoe pak ik dat aan? En welk bedrijf kan mij alles uit handen nemen?’  

Hierbij kunnen wij je helpen! Van het slopen van jou gedateerde badkamer tot de oplevering van een prachtig nieuwe, frisse badkamer nemen wij graag de renovatie van de badkamer uit handen. Dit doen we trouwens al jaren waardoor we dus, ook op dit vakgebied, inmiddels wel een specialist zijn. 

 

 

En dan deze badkamer in Rosmalen

Na het bekijken van de diverse collecties in onze showroom, valt het oog op een tegel uit de serie Soho en wel in de kleur Metal.

Soho; kwalitatief hoogwaardige tegels die te verkrijgen zijn in 9 kleuren en in diverse formaten. Deze metallook tegels zijn geschikt voor zowel wand- als vloertegels en zijn zeer genuanceerd. Hierdoor ontstaat een gevarieerd en exclusief geheel.

Het is mooi om, in ieder geval op 1 plek, in de badkamer een blikvanger te creëren. Dit kan je doen door bv de vloertegels ergens op de wand terug te laten komen, een ander kleurtje en/of met decortegels. Bij dit ‘renovatie van de badkamer project’ kiest de klant voor de groene kleur van Ecoceramic Harlequin.

Ecoceramic Harlequin; een genuanceerde serie van Spaans fabrikant. Leverbaar in 9 verfrissende kleuren. Door het formaat 7x28cm is het mogelijk om deze tegels in wildverband of visgraatmotief te verwerken.

Showroom, tegelzetter, zagerij, en een shop voor tegelzetters

Onze showroom heeft een uitgebreide collectie met de beste kwaliteit keramische tegels. Denk bij beste kwaliteit aan bv de hardheid, de slijtklasse, hoe maatvast de tegel is en natuurlijk de print. Kunnen we je alleen helpen bij het maken van een keuze? Nee, door de jarenlange ervaring als tegelzetter kan Nunzio je ook op praktisch vlak goed adviseren. Zowel hij als onze 2 zonen Nando en Lino zijn tegelzetter die ingeschakeld kunnen worden voor het tegelwerk.

Een groot voordeel in de voortgang van elk project is onze eigen zagerij. Hier zagen we de tegels en/of natuursteen snel en vakkundig in elk gewenst formaat. Wil de klant geen hoekprofielen maar de tegels verstek gezaagd? Geen probleem! Dorpel voor een inloopdouche of glazen douchewand nodig? Ook dat word direct gezaagd!

‘Alles voor de tegelzetter’ is onze shop speciaal gericht op de tegelzetters onder ons. Hier zijn de diverse materialen, tegellijm – hoekprofielen – tegelzetterswaterpas enz, te vinden. Maar ook met gereedschappen, snijwieltjes, tegellevelling of tegelboren kunnen we je helpen. Ook hier geld natuurlijk.. Nunzio adviseert vanuit zijn ervaring als tegelzetter.

Riitano Tegel- en Natuursteenwerken

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen