Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Tegelhandel en tegelzetter binnen 1 bedrijf

Tegelhandel en tegelzetter binnen 1 bedrijf, een combinatie die goed werkt. Voor u als klant geen geregel, geen planning, één aanspreekpunt dus rust! Ons familiebedrijf is gelokaliseerd in Den-Bosch. 

Voor dit project zijn we werkzaam in de Groote Wielen, een ruime nieuwbouwwijk in Den-Bosch. Nando, oudste zoon en tegelzetter binnen ons bedrijf, zet zijn vaardigheden als tegelzetter in om dit tegelwerk succesvol af te ronden.  

In de badkamers is gewerkt met tegels van Unicom Starker, een Italiaanse tegelfabrikant met een zeer uitgebreide collectie tegels. Kijk ook eens naar het leuke detail in de vakken boven het toilet en in de douchehoeken, tegels in het formaat 20×20. 

Ook het leveren van de glaswand word door ons geregeld. Aangebracht in een natuurstenen dorpel, in zowel wand als vloer, maakt dat het geheel er strak en mooi uit komt te zien. En, niet te vergeten, handig in onderhoud. De natuurstenen dorpel zagen wij precies op maat in onze eigen natuursteenzagerij.

De wanden in het toilet betegelen we met Neolith Iron Grey in het formaat 120×120. Een exclusieve tegel van maar 6mm dikte. Doordat het stucwerk tegen de tegel verwerkt is met dezelfde dikte, creëer je ook hier een mooie strakke afwerking.

En dan de tegelvloer begane grond; hier is gekozen voor een stoere houtlook vloertegel. De gezellige warme uitstraling van hout met de voordelen van een keramische tegel. Denk hierbij aan het hoogste rendement van de vloerverwarming, onderhoud en hygiene.

 

 

Ben jij ook op zoek naar een tegelhandel en tegelzetter binnen 1 bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Lees dan de reviews!

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen