Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Atlas Concorde, Italiaanse kwaliteit sinds 1969!

Atlas Concorde Brave Grey

Atlas Concorde, een bekende speler op de wereldmarkt voor keramische tegels. Leverancier van topkwaliteit tegels. Voor badkamers en kamervloeren maar ook voor de grotere projecten. Een voorbeeld hiervan zijn de kantoren van de NS, gelegen in het bedrijvencentrum van Utrecht. Hier zijn de tegelvloeren voorzien van tegels uit de Atlas Trust collectie. Daarnaast kiezen architecten vaak Atlas tegels voor het interieur van bv hotels of golfbanen.

Door de constante aandacht voor innovatie, onderzoek en stijl bevinden de tegels van Atlas zich in het topsegment van de markt. Daarnaast streeft deze tegelfabrikant naar uitmuntendheid in elk ontwerp. Hierdoor kunnen zij voorzien in alle stijlbehoeftes en toepassingen in elk interieur. 

Atlas Concorde .. made in Italy.

Atlas Concorde, de collectie.

Atlas is in staat om wereldwijd te voldoen aan specifieke wensen. Hoe komt dat dan? Ten eerste de kwaliteit, ten tweede het design en ten derde de Italiaanse stijl. Door deze 3 speerpunten heeft elke collectie een onderscheidend vermogen. Omdat in elke collectie zowel een wandtegel als vloertegel te verkrijgen is, ben je in staat om voor elke ruimte de perfecte combinatie te creëeren.

Atlas Concorde heeft keramische tegels met een uitgebreid scala aan kleur, formaat en afwerking.

  • Wil je een betonlook? Kijk dan naar de Atlas Concorde Dwell.
  • Liever toch een natuursteenlook? Dan is de collectie Atlas Concorde Brave een goede keuze.
  • Marmerlook? Ga dan voor Atlas Concorde Marvel.

Ook de Atlas Concorde Format, Mark en Trust zijn bekende series uit de collectie.

Interesse in een tegel van Atlas?

Kom dan gerust eens kijken in onze showroom. In het echt een tegel zien en beoordelen is fijner dan het alleen online te bekijken. Kleine kleurnuances komen beter over en je ervaart hoe een tegel aanvoelt.

Bij Riitano geven we je advies over de verschillende wand- en vloertegels. We hebben een uitgebreide showroom in ’s-Hertogenbosch waar we de tijd voor je nemen. Op zaterdag zijn we geopend van 09.00 tot 15.00 uur. Wil je liever door de weeks langskomen? Maak dan een even een afspraak!

 

Wil jij de tegels ook laten leggen?

Dat kan. Naast tegelhandel zijn wij in ons familiebedrijf ook werkzaam als tegelzetter. Je kunt de tegels die je bij ons koopt dus ook door ons laten leggen. De combinatie van tegelhandel en tegelzetter werkt voor veel klanten goed. Klanten zijn blij dat hun projecten snel doorlopen en goed worden afgerond. Daarnaast heb je 1 aanspreekpunt waardoor je zorgt voor rust en overzicht.

Ook na oplevering blijven we bereikbaar voor onderhoud en zorg.

Atlas Concorde Brave Earth
Atlas Concorde Brave Grey
Atlas Concorde Dwell Greige
Atlas Concorde Dwell Smoke
Atlas Concorde Marvel Pro
Atlas Concorde Mark

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen