Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Tegels dakterras Den-Bosch

Tegels op uw dakterras zoals bij dit appartement in Den-Bosch? Doen! Het is comfortabel, duurzaam en onderhoudsarm. Bovendien is er een ruime keuze in formaat, kleur en dessin. Leilook, houtlook of betonlook? Kom eens kijken in onze showroom wat we u te bieden hebben.

Met het plaatsen van keramische tegels toveren we het dakterras om van vuil, glad en rommelig naar een veilig, vlak terras met een luxe uitstraling. Zo ook bij dit dakterras in Den-Bosch waar gekozen is voor de keramische buitentegel Andes Grigio in het formaat 60×60, 2 cm dik.

De tegels komen op verstelbare tegeldragers te liggen waardoor eventuele oneffenheden in het niveau van het dakterras geen probleem zijn. Door de open voegen kan het water naar de onderkant van de tegels en word zo makkelijk afgevoerd.

In onze zagerij zagen we de keramische tegels op maat en boren de benodigde gaten. Zo hebben we alles in huis om een prachtig dakterras te creëren.

Project ’tegels dakterras Den-Bosch’ is van uitzoeken tegels tot oplevering door ons geregeld, 1 contactpersoon voor het totale project. Dat geeft rust.

Benieuwd naar onze reviews? Klik hier

Showroom, verwerken, zagerij … Riitano! 

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen