Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Keramische buitentegels in Den-Bosch

 

Buiten.. het nieuwe binnen. De buitenkamer, de buitenkeuken en natuurlijk keramische buitentegels. Op deze manier betrekken we onze tuin en terras steeds meer bij de woonkamer waardoor er één geheel ontstaat. Wij zijn trots op de mooie collectie tuin- en terrastegels in onze showroom. Tegels in verschillende kleuren, motieven en formaat en niet te onderscheiden van echt natuursteen.

 

Zijn keramische buitentegels een goede keuze? Er zijn volop voordelen te benoemen dus ja, wij vinden van wel. Omdat deze tegels UV-bestendig zijn, zijn ze kleurvast. Schuiven met je tuinset? Vetplekken door het barbecuen? Glad tijdens een regenbui? Geen enkel probleem! Ze zijn krasvast, extreem hard en antislip. Vocht en vuil maken geen schijn van kans doordat de tegel zeer hard gebakken is. Bovendien hebben deze tegels een lange levensduur en weinig onderhoud nodig. 

 

Naast tegelhandel zijn wij ook tegelzetter. Je kunt de tegels die je bij ons koopt dus ook door ons laten leggen.

Wil je komen kijken? Bel of maak een afspraak via het contactformulier. Op zaterdag is onze zagerij en showroom geopend van 09.00 tot 15.00 uur en werken we zonder afspraak.

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen