Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Naxos Fresco – badkamer Herpt

Naxos, volledig ontworpen en gemaakt in Italië. Staat voor de perfecte combinatie van onderzoek, creativiteit en innovatie. Het gevolg daarvan is terug te zien in de kleur, textuur en diepte van de tegels uit de serie Naxos Fresco. Opnieuw verrast Naxos ons met een buitengewoon mooie collectie.

De Fresco verleent zijn schoonheid aan verschillende factoren. Factoren zoals de combinatie van oud en modern en het contrast tussen materiaal en afwerking. Naxos Fresco richt zich op de kleine, unieke onvolkomenheden. Het zijn de kleine details die het verschil maken.

Fresco (vertaalt ‘een muur- of plafondschildering op natte kalk, vooral toegepast tijdens de renaissance in Italië’) is te verkrijgen in zes kleuren die verwijzen naar dit glorieuze tijdperk. Door de verfijnde tinten en afbeeldingen herinnert het ons aan fresco’s van de bekende kunstenaars.  

Onze klant heeft voor dit project een keuze gemaakt voor een tegel uit de serie van Naxos Fresco. Gewenst is een eyecatcher en dus betegelen we één wand van de badkamer en het toilet met Fresco decor Scaligeri 60×120. De Fresco Gonzaga 60×120 is de rustige tegenhanger voor de decor wand. Om die reden verwerken we die op de rest van het wanden. Samen vormt het een mooi geheel, goede combinatie!  

Naxos Fresco … modern design of the past … is te bewonderen in onze showroom!

 

 

 

 

 

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen