Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Keramisch houten vloer – Den Bosch

Hout, je komt het vrijwel in elk interieur tegen. Denk aan houten meubels, accessoires en houten vloeren. Gezellig, warm, stoer en natuurlijk. Hout gebruikt voor de vloer heeft echter ook een aantal nadelen. Krassen ontstaan doordat hout zacht is. Vocht en warmte hebben impact op het hout waardoor het zal uitzetten of krimpen. Wil je toch die houten vloer maar geen zin in de vervelende nadelen? Stap dan over naar een keramisch houten vloer!

Een keramisch houten vloer, ook wel houtlook tegels of keramisch parket genoemd, is ideaal voor iedereen die een houten vloer waardeert maar geen zin heeft in de nadelen. Keramisch hout heeft dezelfde warme, sfeervolle uitstraling als hout maar geniet de voordelen van een tegelvloer. Slijtvast, duurzaam en makkelijk schoon te houden. Bovendien is, in tegenstelling tot echt hout, vloerverwarming een optie.   

Het aanbod in keramische tegels is enorm. In onze showroom heb je de keuze uit 61 verschillende ‘houtsoorten’. Het verschil zit hem in de details; kleur, structuur en de zichtbare knoesten. Allen zijn ze leverbaar in verschillende afmetingen en leverbaar met de bijpassende voeg. 

Bij dit project hebben we de keramische vloertegels, in het formaat 23×100, door het hele appartement verwerkt. Als legpatroon is er gekozen voor wildverband. Het afval is door ons meegenomen en afgevoerd. 

Ook interesse en wil je komen kijken? Op zaterdag zijn we geopend van 09.00 tot 15.00 uur. Van maandag t/m vrijdag werken we op afspraak.  

 

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen