Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Tegels van Steenbok en Marazzi – Rotterdam

Ons eerste project na de vakantie .. renovatie van toiletten met voorportaal en doucheruimte bij een bedrijf in Rotterdam. De wandtegels zijn tegels van Steenbok Old Dutch in de kleuren wit, turquoise en grafiet. De vloertegels zijn van Marazzi Allmarble Statuario Hexagon formaat 21 x 18,2. De tegels zijn verwerkt met lijmen van Coba Afbouwproducten.

Steenbok. Tegel leverancier van Hollandse bodem. Heeft een groot aanbod  wandtegels, vloertegels en getrommeld marmer. Zoals de naam ‘Old Dutch’ al doet vermoeden hebben deze tegels een oud Hollandse handvorm uitstraling. De randen en oppervlak zijn wat golvend.

Marazzi. Opgericht in 1935 in Sassuolo Italië en momenteel gevestigd in meer dan 140 landen. Tegels van Marazzi staan synoniem met kwaliteitsvolle keramische tegels. De zeshoekige tegels zorgen voor een bijzonder uniek resultaat. 

Naast het leveren van de tegels worden ook de dorpels van Belgisch Hardsteen in onze zagerij gemaakt. Hierdoor zijn we in staat om dit project snel en vakkundig af te werken. 

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen