Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Natuursteen en Tegels badkamer Hedel

‘Wij willen een nieuwe badkamer, zijn deze zat!’ Zo komen, vol vertrouwen, twee inwoners van Hedel onze showroom binnen. Opnieuw een leuke uitdaging voor ons! Totale verbouwingen van badkamers is één van onze specialiteiten. Samen bekijken we de tekeningen en bespreken wat er gewenst is.

We starten met het uitzoeken van de tegels en natuursteen. De keuze valt op wandtegels en vloertegels van Steenbok Porto in het formaat 45×45. De kleur Taupe op de wanden en op de vloer de Antracite variant. Voor één wand is er iets speciaals in gedachten, La Fenice Wallrock, een nieuwkomer in ons assortiment tegels.

Werkzaamheden verbouwing badkamer worden gestart. Slopen oude badkamer, puin afvoeren, loodgieterswerkzaamheden en tegelzetten.

Het natuursteen voor deze badkamer, Belgisch hardsteen donker gezoet, komt uit eigen zagerij; wastafel met 2 wasbakken, plateau in de douchehoek en diverse afwerkplaatjes.
Belgisch hardsteen komt, zoals de naam al zegt, van oorsprong uit België en dankt zijn blauwgrijze kleur aan het gehalte van fijn verspreide plantaardige resten. Wil je het natuursteen donkerder van kleur en met een lichte glanslaag? Kies dan voor donker gezoet. Liever mat en lichtgrijs van kleur? Ga dan voor licht gezoet.

Om een badkamer van begin tot eind te realiseren, schakelen wij eventueel vakmensen in zoals bv een loodgieter of stukadoor. Bij deze badkamer is de op maat gemaakte spiegel evenals het sanitair via ons geleverd. Ondanks het samenwerken met collega’s blijven wij aanspreekpunt voor het hele project.

Vrijblijvend jouw plan bespreken? Neem contact met ons op.


Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen