Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Badkamer Den Bosch – Naxos

Totale verbouwing van een badkamer. Een project in een bovenwoning aan de historische binnenhaven in het mooie centrum van Den Bosch.

In de oude situatie zijn twee ramen aanwezig in de badkamer. Omdat ter plekke van één raam een douchegedeelte gewenst is, metselen we het betreffende raam dicht.

Leidingen verleggen, wanden isoleren, muren metselen, plafond, stukadoren en dan eindelijk het tegelwerk met tegels van het merk Naxos. Zowel de wandtegels als vloertegels zijn in het formaat 60×60.

Naxos. Ontworpen en gemaakt in Italië. De fabriek richt zich op de productie van wandtegels uit witte klei vanaf de jaren 1990. Milieubescherming en veiligheid worden bij de productie niet uit het oog verloren. De focus ligt op duurzaam.

Tegels zijn geplaatst, het afwerken kan beginnen. Natuursteen uit eigen zagerij voor een (douche)dorpel, plateau, wastafelblad en vensterbank. Glazen douchewand ter afscheiding van de douchehoek. Wasbakken in stijl van de badkamer.

Ook dit project is door ons met veel zorg en aandacht van begin tot eind gemaakt. Een vakbekwame loodgieter, elektricien en stukadoor zijn daarbij door ons ingezet.
Voor de klant geldt: één aanspreekpunt, één planning en één factuur. Overzicht en rust!


Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen