Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Vloertegels trappenhuizen Rosmalen

Renovatie van de tegelvloeren van 5 stuks trappenhuizen in het appartementencomplex Jan Heymanslaan te Rosmalen. Elk trappenhuis bestaat uit een entreevloer op de begane grond en 5 bordessen. Dit project is door ons in 2018 uitgevoerd.

Bij het uithakken van de bestaande tegelvloer is er zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners. Wij zijn ons namelijk bewust dat deze werkzaamheden gepaard kunnen gaan met enige overlast. Dit hebben wij getracht tot een minimum te beperken door het maken van goede afspraken met de Vereniging van Eigenaren. Het puin is direct door ons afgevoerd.

Na het uithakken van de vloertegels is de specievloer aangebracht waarna de tegels direct in de specie verwerkt zijn. Het voordeel van het werken met een specievloer is dat de hoogte van de vloer bepaald kan worden en dat de tegels mooi gelijk komen te liggen.

In onze showroom is er gekozen voor een vloertegel van het merk Saime in het formaat 30×60. Saime tegels zijn afkomstig van een Italiaanse tegelproducent en zijn goed bestand tegen slijtage en vocht. De fabriek bestaat sinds 1938.

Ook bij dit project heeft de klant profijt gehad van één aanspreekpunt, één planning en één factuur. Kortom; overzicht en rust!

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen