Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Woodline visgraat tegelvloer Den-Bosch

Klant heeft vloertegels uit onze serie Woodline uitgekozen voor de gehele begane grond vloer. Woodline, oftewel houtstructuur, heeft de warme uitstraling van hout maar de voordelen van keramische tegels, gemakkelijk te onderhouden en veel minder kwetsbaar dan echt hout.

Na het uithakken van de oude tegelvloer zijn we gestart met het aanleggen van de vloerverwarming. Met het smeren van de cement dekvloer is een goede vlakke ondergrond gecreëerd voor de vloertegel. De tegelvloer is gekozen in het formaat 20×120 en is verwerkt in het visgraat patroon. Een visgraat patroonvloer heeft een nostalgisch karakter en geeft een gevoel van degelijkheid en traditie.

Al het puin en afval word door ons opgeruimd en afgevoerd.

Ook dit project is een voorbeeld van een totaalpakket waarin wij proberen de klant zoveel als mogelijk te ontzorgen bij de betreffende verbouwing. Van het sloopwerk van de oude vloer tot aan het onderhoudspakket voor de nieuwe tegelvloer.

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen