Voor professioneel advies, service en kwaliteit 073 - 631 27 94 of 06 - 493 94 154

Tegelhandel, Tegelzetter en Tegelzagerij onder 1 dak!

Woodline ( houtlook ) vloertegel Den-Bosch

De gehele begane-grond vloer van een woning in Den-Bosch hebben wij voorzien van vloertegels uit de Woodline serie. Bewoners hebben deze houtlook vloertegels gekozen in het formaat 20×120.

Woodline tegels, ook wel houtlook of houtstructuur tegels genoemd, zijn ideaal voor iedereen die de warme uitstraling van een houten vloer waardeert, maar ook een vloer wil die tegen een stootje kan. Van beide materiaalsoorten profiteer je wanneer je een tegel uit deze serie kiest; net zo sfeervol en warm als hout, maar slijtvast en duurzaam zoals je van een tegelvloer mag verwachten.

Houtlook tegels lijken ook qua vorm op houten planken, en die zijn er in veel verschillende stijlen. Bij Riitano werken we met ruim 36 verschillende ´houtsoorten´. De voegen passen we aan op het type tegel. Houtlook tegels kun je niet alleen gebruiken als vloertegel maar ook als wandtegel of terrastegel.

 

Contact

Rietveldenkade 50-52
5222 AJ ’s-Hertogenbosch
T:  073 - 6 31 27 94
M:  06 - 493 94 154
E: info@tegelwerken-riitano.nl

Volg ons op:

Showroom

Onze showroom & tegelzagerij zijn open op zaterdag. Langskomen op een andere dag? Maak even een afspraak.
 Afspraak maken
Riitano

9,2 10

27 Beoordelingen